Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от равенството

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от равенството
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Точката на Армията е добре след 1:4 в първата среща

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази удовлетворение от равенството 0:0 на стадион " Българска войска " против ЦСКА-София в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Специалистът беше удовлетворен от характера, който демонстрираха негови играчи след провалянето с 1:4 от Берое преди седмица на " Тича ".

Предната среща беше тежка като резултат за нас. Гледахме мача няколко пъти, само че поради липса на централизация загубихме, защото допуснахме леки голове. Тук към този момент бяхме по-концентрирани. Футболистите дадоха 100% от опциите си на този стадий. Трябва да демонстрираме повече самочувствие, с цел да може резултатът да е друг и да вкарваме голове. Все отново и на този резултат сме удовлетворени, като се има поради, че загубихме с 1:4 на старта. Тази точка няма да ни помогне доста, само че въпреки всичко е нужна за самочувствие, което е добре. Първата загуба беше потрес за нас. Ние направихме добра подготовка, като сме удовлетворени, че се представихме доста добре физически против отбора, чийто кондиционен треньор разгласи, че е най-добре квалифициран в Първа лига ", показа Илиев.

" Избрахме Марек Кузма, защото е биткаджия, до момента в който Аристот Ндонгала е по-техничен. Кузма си извърши дилемите в отбранителен проект, само че имаме запаси в офанзива. Централната ни двойка бранители Даниел Димов и Александър Цветков се показаха добре, като за първи мач. Сега се връща и Илияс Хасани, тъй че ще имаме варианти отсега нататък, а не както беше в първия мач без Димов и Хасани. Най-важното е, по какъв начин ще седи тимът. Хубаво е да имаш добър бранител, само че по-важно е, тимът по какъв начин седи на терена. При състояние, че не наподобява добре и най-хубавият бранител няма да ти помогне ", продължи треьорът на варненци.
Първа лига 22 кръг, петък 23 февруари  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР