Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач настоява, че напрежението около

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач настоява, че напрежението около
Коментари Харесай

Ковач: Поставям под въпрос всичко, което правя

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач упорства, че напрежението към него не е нещо извънредно, защото той самият слага под въпрос всичко, което прави.

“Аз съм човек, който се пробва да размишлява. Поставям под въпрос всичко, което върша. Питам се какво върша добре, както и какво върша по-малко добре. Искам да се усъвършенствам всеки ден и в петте ми месеца в Мюнхен имаше приемливи и незадоволителни неща. Мога да се оправя с всекиго. Вече мисля върху всичко с моя щаб и проучваме всички неща. Например тактическата смяна. Има едно-две неща, върху които се концентрирам, само че ще ги запазя за себе си, тъй като не желая да издавам всичко”, разяснява Ковач на конференцията преди утрешното посещение на Вердер.
Niko Kovac ahead of #SVWFCB: " We need to perform on the weekend. Each and every individual must deliver. " #packmas #FCBayern pic.twitter.com/gVtBBsIW0o
— FC Bayern English (@FCBayernEN) November 30, 2018 Той беше запитан дали неналичието на мотивация е основната причина за слабата форма на Байерн. “Трудно е да се изясни. За играчите тези топ, топ, топ мачове или топ, топ, топ събития като Световното или Европейското състезание не са елементарни, а, несъмнено, нещо особено. Байерн стана първенец на Бундеслигата шест следващи години. Да се мотивираш още веднъж и още веднъж не е елементарно, само че това са експерти. Те към този момент са потвърдили, че могат да го вършат. Ние би трябвало да работим върху това. Ние, като треньори, само че и всеки обособен състезател, с цел да може да достигнем до най-хубавото показване в мачовете. Винаги би трябвало да се стремим към топ показване, тъй като участваме в три надпревари и единствено в две от тях се оправяме добре. В Бундеслигата не играем добре”, добави Ковач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР