Наставникът на Барселона Роналд Куман призна, че се намира в

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман призна, че се намира в
Коментари Харесай

Куман след загубата: Чувствам подкрепата на футболистите

Наставникът на Барселона Роналд Куман призна, че се намира в " деликатна обстановката ", откакто тимът претърпя тежка загуба с 0:3 при гостуването си на Бенфика в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Куман записа куп отрицателни върхове с провалянето в Португалия, което оставя каталунците без точки след първите има два мача в групата. " Чувствам поддръжката на играчите и я чувствам в тяхното държание. За другото не мога да приказвам. Не мога да кажа нищо за бъдещето си, тъй като не знам какво мислят от клуба по този въпрос. Не желая да давам отговор на повече въпроси по тази тематика, тъй като това не зависи от мен. Ще забележим. За всеки треньор е мъчно да бъде в Барселона след две загуби в Шампионската лига. Ситуацията е деликатна ", разяснява нидерландецът след дуела.

Барселона загуби откриващите си два мача в Шампионската лига за първи път в историята си и е под угрозата да не взе участие в елиминациите за първи път от сезон 2003/04 насам, когато не взе участие в шампионата. Испанският гранд загуби първите си два мача в еврокампания за първи път от 1972 година, когато инкасира две проваляне от Порто в Купата на УЕФА. Под управлението на Куман Барселона загуби четири от последните си пет мача в Шампионската лига, откакто бе загуби четири от предходните си 39.

В идващия си мач в конкуренцията Барселона приема Динамо (Киев) на " Камп Ноу " и ще гони наложителна победа, с цел да резервира шансове да се класира на осминафиналите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР