Наставникът на Барселона Ернесто Валверде отказа коментар по темата с

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде отказа коментар по темата с
Коментари Харесай

Валверде за Масчерано: Това е въпрос от кухнята

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде отхвърли коментар по тематиката с Хавиер Масчерано, заявявайки, че това са въпроси от кухнята. Както е известно, се твърди, че аржентинецът желае да напусне клуба през януари 2018 година.

„ Още не е отворен зимният трансферен прозорец. Когато Масчерано играе, той го прави на равнище. В момента е част от нашия тим и няма какво да мислим в друга тенденция “, сподели Валверде.

Бранител с ултиматум към Барса

Барса с позиция по проблема с Масчерано

„ По същия метод няма какво да приказваме за входящи прехвърляния. Ще забележим какво ще се случи. Като всеки клуб и Барса желае да се укрепи, когато идва трансферен интервал, не да се отслаби “, добави експертът.

Масчерано: Мисля, че знам по кое време ще завърши стадия в Барселона

„ Масчерано е човек, който способства доста за нашия състав със своята еднаквост. Той е деец, който всички почитат поради държанието, което показва по отношение на своите сътрудници и всички други. Всеки има гледната си точка и прави оценка посредством нея, всеки има мнение. Но всичко обвързвано с Масчерано е въпрос от кухнята “, добави по отношение на многото клюки в тази тенденция Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР