Наставникът на Барселона Чави Ернандес сподели притесненията си от многото

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес сподели притесненията си от многото
Коментари Харесай

Чави: Ужас, разпадахме се в рамките на часове

Наставникът на Барселона Чави Ернандес показа терзанията си от многото получили травми футболисти, които пострадаха през миналата пауза за националните тимове. За къс интервал от време контузии застигнаха Роналд Араухо, Жул Кунде, Мемфис Депай, Френки де Йонг, Усман Дембеле и Ектор Белерин. От тях единствено Дембеле е възобновен, а най-дълго ще се лекува Араухо - няколко месеца.

“Това беше смут, тъй като се разпадахме в границите на часове. Това е неприятен шанс, никой не е виновен… Календарът, пътуванията, умората, другите типове тренировки… ”, разяснява треньорът на “лос кулес ” в навечерието на срещата с Майорка от Ла Лига.

“Притеснявам се от честите травми около националните тимове. Търсим отговор на въпроса за аргументите, само че не го намираме. Всеки един наш футболист е национал. Може би е нужно повече внимание, когато състезателите са с националните си отбори. Говорих освен с Тите, само че и със селекционера на Франция и други ”, добави Чави.

Старши треньорът не знае какво следва да се случи със Серхио Бускетс, за който се появиха информации, че след края на сезона може да напусне Барса. “Самият той сподели, че към момента не е решил нищо, а ще го направи чак през идващото лято. За мен Бускетс е състезател от фундаментално значение, а както виждам е подобен и за Луис Енрике ”, разяснява Чави.

Той добави, че Ансу Фати към този момент е подготвен да бъде титуляр и да играе по цялостен дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР