Настъпилото студено време в Украйна допринася за повишаване на нивото

...
Настъпилото студено време в Украйна допринася за повишаване на нивото
Коментари Харесай

Настъпилите студове увеличиха дефицита на енергия в Украйна, предизвикват аварийни спирания на тока

Настъпилото студено време в Украйна способства за повишение на равнището на ползване на електрическа енергия и надлежно равнището на неговия недостиг в енергийната система - вероятни са спешни прекъсвания, предизвестяват от " Укренерго ", представени от " Украинская истина “.

" За обезпечаване на салдото на производството и потреблението в района са въведени ограничавания на потреблението, които са годни от 09:00 до 24:00 часа. Превишаването на рестриктивните мерки води до използване на изключителни ограничавания. През нощта рестриктивните мерки не се ползват, т.к. от през днешния ден “, оповестиха от държавната компания.

" Укренерго “ приканва за рационално консумиране на електрическата енергия, да не употребяват енергоемки уреди по едно и също време. Това понижава натоварването на електроенергийната система и понижава нуждата от ограничение на потреблението.

Едновременно с това украинското воренно разузнаване (ГРУ) излезе с изказване, че съветски енергетици оказват помощ за съгласуване на офанзивите против обекти на енергийната инфраструктура на Украйна.

" Атаките бяха планувани и осъществени освен от военните, съветските инженери познават изцяло енергийната мрежа на Украйна. Това се дължи на обстоятелството, че още преди 24 февруари 2022 година тя беше обединена с енергийните системи на Русия и Беларус “ съобщи по мотива ръководителят на Укренерго. " Днес или на следващия ден може да има нова съветска офанзива против инфраструктурата на Украйна. Температурите падат, а руснаците не са ни атакували от няколко дни “, съобщи от своя страна Скибицки, представител на Главното разследващо ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР