Насочен към потребителите, търсещи комбинация между продуктивност и развлечения, на

...
Насочен към потребителите, търсещи комбинация между продуктивност и развлечения, на
Коментари Харесай

LG представи конкурента на Samsung Galaxy Note и iPhone

Насочен към потребителите, търсещи композиция сред работливост и развлечения, на пазара към този момент е новият смарт телефон от най-голям клас на LG Electronics - V30.

Фаблетът разполага с 6-инчов OLED екран с резолюция 2880x1440 пиксела, двойна 16-мегапикселова задна камера с широкоъгълен стъклен обектив и два типа (оптична и електронна) стабилизация на изображението, Cine Video режим за основаване на клипове с високо качество.

Високата продуктивност е обезпечена от бързия 4-ядpeн пpoцecop Quаlсоmm Ѕnарdrаgоn 835 Моbіlе Рlаtfоrm и 4 GB оперативна памет. Феновете на качествения тон могат да се насладят на висококачествено аудио Hi-Fi Quad DAC, създадено от специалисти в сектора.

Смартфонът е с тъничък и олекотен, грациозен дизайн. Теглото му от 158 грама го трансформира в най-лекия измежду смарт телефоните в категорията от 6 и повече инча.

 Снимка 310340
Източник:

Устройството е и доста крепко - разполага с железна рамка и двойно закалено стъкло Gorilla Glass 5. Устойчив е на вода и прахуляк.

Операционната система е Android 7.1.2 Nougat, снабдена с гласовия помощник Гугъл Assistant.

Сигурността също е на равнище - смарт телефонът разполага със датчик за пръстови отпечатъци, технология за сканиране на лица и различаване на глас.

Устройството е изцяло съвместимо с домашните уреди на LG пералня, сушилня, ледник, пречиствател на въздуха, фурна, климатик и други Така единствено с една гласова команда можете да пуснете климатика или да изперете облеклата си.

Телефонът се предлага в 4 цвята: черно, сребърно, мароканско синьо, лавандулово.

 Снимка 310341
Източник:

LG V30 е директен съперник на показания през предходната седмица Samsung Galaxy Note 8 и излизащият през септември iPhone 8.

Макар и двете да са от една страна - Южна Корея, Samsung и LG са огромни противници. Samsung е най-големият производител на смарт телефони в света и има 22.3% пазарен дял в международен мащаб с доставени 79.1 млн. устройства. LG държи едвам 3.7% от пазара с 13.3 млн. доставени устройства. Компанията се старае да доближи маркетинговата мощност на колоси като Samsung, Apple и Huawei, които дружно държат съвсем 50% от международния пазар на смарт телефони.

" LG V30 несъмнено покрива всички условия, когато става въпрос за спецификации, а компанията очевидно е слушала деликатно потребителите, с цел да разбере какво желаят ", сподели пред CNBC Бен Ууд, началник в маркетинговата компания CCS Insight.

" Големият въпрос е какъв брой е подготвена да влага в маркетинг, с цел да се бори със Samsung в този премиум сегмент ", означи Ууд.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР