Наскоро ви как правата кожена пола се завърна тази есен

...
Наскоро ви как правата кожена пола се завърна тази есен
Коментари Харесай

10 елегантни стайлинг идеи с полата на сезона

Наскоро ви по какъв начин правата кожена пола се завърна тази есен и го направи толкоз елегантно, че видяхме много нейни вариации. Да, полата с дължина под коляното е must have за момичешкия ни дрешник, само че от време на време може да бъде предизвикателство за съчетание. Точно по тази причина през днешния ден сме решили да ви покажем няколко елегантни стайлинг хрумвания, с които ще ви убедим какъв брой елементарно може да стане част от всеки всекидневен тоалет.

Освен от кожа, правата пола тази есен се предлага и в разнообразни модели от деним, от жакард и от обичания ни сатен, който пък толкоз изтънчено се комбинира с меките и топли пуловери. Тази от деним пък незабавно си я представяме с някой обемен блейзър и каубойски боти, до момента в който моделите от жакард са съвършени за съчетаване с късо сако от същата материя, с цел да се получи грациозен костюм за работната седмица.
 Хотелиерите ще получат нови 8,4 млн. за бежанците от Украйна 17 окт 2022 | Нови 8,4 млн. лева за бежанците от Украйна отпуска Министерският съвет. Те са предопределени за хотелиерите,...               

Някои ни демонстрират, че правата пола може да бъде съвсем с макси дължина, която може да се носи както с обувки на ток или ботуши, по този начин и с кецове или груби кубинки. С това пък тя става доста подобаваща за есенните уикенди, в които не ни се обличат още веднъж дънки, да не приказваме за спортните панталони, които ни омръзнаха около пандемията.

Припомняме, че правата пола вид е най-добре да се носи на ток или с платформа, с цел да не се губи изящния контур, който дава тъкмо този модел.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР