Наскоро стана известно, че Брад Пит отново съди Анджелина Джоли.

...
Наскоро стана известно, че Брад Пит отново съди Анджелина Джоли.
Коментари Харесай

Обрат: Брад Пит съди Джоли

Наскоро стана известно, че Брад Пит още веднъж съди Анджелина Джоли. Актьорът упрекна актрисата, че се пробва да го лиши от дяловете от общото им имущество. Сега се появиха нови детайлности за абсурда сред някогашните съпрузи, написа tialoto.bg.

И в случай че до неотдавна повода за спора сред Джоли и Пит бе методът, по който ще бъде разпределено попечителството над децата им, то нова вълна недоразумение във взаимоотношенията им носи и фамилното имение в южната част на Франция. Имотът е величествен и е на стойност 164 млн. $.

Според изказвания на артиста, Анджелина се е пробвала да продаде своя дял от парцела зад тила му. Други известия изясняват, че двойката се е съгласила да се осведоми взаимно, в случай че имат намерение да продадат акциите си.

Оказа се, че Джоли работи в границите на съглашението за бракоразвод и прави опити да договаря с юристите на Пит, само че те не дават единодушието си. Поради тази причина актрисата направила отклоняване.

„ Неизменно дейностите на Анджелина по отношение на Брад са отмъстителни. Това е още един образец за това по какъв начин човек се пробва да заобиколи разпоредбите и да избегне отговорностите си “, сподели по-рано източник, представен от OK Magazine.

Двойката бе измежду най-влиятелните в Холивуд. Разпадът пристигна през 2018 година след фамилен скандал, в който бе забъркано и едно от децата на Джоли и Пит. Оттогава двамата се опитваха на няколко пъти да изгладят различията, само че очевидно до този миг не съумяват да реализират съглашение.Джоли нееднократно е упреквала някогашния си в тормоз, поради нездравословното му въздействие от алкохола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР