Нашите врагове не броят живота на своите войници и цивилни,

...
Нашите врагове не броят живота на своите войници и цивилни,
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Русия още не е не задействала целия си арсенал в Украйна

Нашите врагове не броят живота на своите бойци и цивилни, написа зам-ръководител на Съвета за сигурност

Русия към момента не е употребила целия си боен боеприпас по време на спецоперацията в Украйна, сподели Дмитрий Медведев, зам-ръководител на Съвета за сигурност.

" По аргументи, явни за всички рационални хора, Русия към момента не е употребила целия си боеприпас от вероятни средства за поразяване. И не е поразила всички вероятни противников цели, ситуирани в обитаеми места. И освен от присъщата ни човешка добрина. Всичко с времето си ", написа той в своя канал в Telegram, представен от БГНЕС.

" По време на специфичната интервенция в УкрайнаРусия се пробва да избави живота на цивилни, както и на своите военни, доколкото е допустимо ", добави още той.

" Русия прави бойни дейности, пробвайки се да избави живота на нашите военни и цивилни, доколкото е допустимо. Нашите врагове не броят живота на своите бойци и цивилни. И това е нашата голяма морална разлика от тях ", сподели той. 

Според Медведев Русия оформя бъдещия равнопоставен международен ред, борейки се сама против Запада, защитавайки жителите си и връщайки изконните си територии.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР