Нашите мисли са ефирни, безплътни и не означават нищо –

...
Нашите мисли са ефирни, безплътни и не означават нищо –
Коментари Харесай

Има мисли, които неусетно преминават от съзнанието в подсъзнанието

 Нашите мисли са ефирни, безплътни и не значат нищо – само че това се случва, единствено в случай че не се повтарят.

Ако една мисъл поражда неведнъж, непрекъснато господства над другите, то колкото по-често се случва това и колкото по-интензивни са страстите, които я съпровождат, толкоз по-бързо тя минава от съзнанието в подсъзнанието.

Мисълта е обвързвана с тялото, а тялото е изолирано от околното пространство. Мисълта също е изолирана. Но нашето краткотрайно тяло, обвързвано с дълбоки усеща и подсъзнание, може да въздейства на околния свят и събитията в него.

Ние Не виждаме по какъв начин протича процесът на преход от схващане към подсъзнание. Ние виждаме единствено следствията от този развой.

През нощта подсъзнанието се отваря по-активно и в случай че болката ви се усилва през нощта, това значи, че в дълбините на душата ви са се натрупали огромни проблеми.
Още един път желая да подчертая: получаваме физическа болежка под формата на лекарство, когато не можем да приемем душевната болежка.

Законите на еволюцията са елементарни. Ако не можете да приемете болката от ориста си – приемете я от обичан човек, в случай че не можете да приемете филтриране от обичан човек – приемете заболяването, в случай че не можете да приемете заболяването – приемете гибелта.

Лазарев С.Н., Диагностика на кармата, книга 11

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР