Нашето време беше на по-високи критерии и по-широка обществена легитимност

...
Нашето време беше на по-високи критерии и по-широка обществена легитимност
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Сега критериите на политиците са много занижени

Нашето време беше на по-високи критерии и по-широка социална легитимност в Народното събрание, съобщи за " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Борислав Цеков, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и най-младият в парламентарната група на тази партия при основаването й.

Сегашните млади са доста по-неопитни макар западното им обучение. Във всяко отношение критериите им са по-занижени. Да ги съпоставяме с нас е все едно да сравним Шампионската лига с републиканското състезание, добави Цеков.

Според него в политиката няма млади и остарели има можеши и неможещи.

Сега настоящата конституция е призната от Велико национално заседание при 96,4% дали своят вот. Затова съм мощно запазен за днешните планове. Процедурната народна власт не е казусът на България, има доста други - стопанската система, районният напредък, демографската рецесия и други

Много страни от третия свят сътвориха като констуционни органи битката с конрупцията, само че без резултат. Така не се прави. Кадровият въпрос е значим за партиите, а не решаването на проблемите на хората, съобщи Цеков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР