Нашата страна наистина е изключително красива! Обичаме да пътуваме из

...
Нашата страна наистина е изключително красива! Обичаме да пътуваме из
Коментари Харесай

Любими места в България, които да посетим отново

Нашата страна в действителност е извънредно красива! Обичаме да пътуваме из България, с цел да се насладим на нейната хубост и на прелестните ѝ хора. В тази публикация ще ви разкажем за някои наши обичани дестинации, които обичаме да посещаваме от време на време. И с всяко последващо вървене откриваме по нещо ново и забавно, което да ни заплени. Нека забележим дружно кои са те: 

1) Родопските села 

Селата в Родопите постоянно ни стопират дъха. Комбинацията от Лещен, Ковачевица и село Долен ни е обичана. И трите села са запазили своя достоверен образ през годините и са забавни туристически дестинации, както и сцена на значително филми от българското кино в най-хубавите му дни. Ако би трябвало да ги съпоставяме, това би било мъчно - всяко село ни печели с нещо от своята атмосфера. Може би най-автентично и непокътнато е село Долен (старата му част). Това са места, на които вървите по остарелия кълдъръм, дишате чист въздух и се радвате на възрожденската архитектура. 

2) Пловдив 

Един от най-старите градове в света постоянно съумява да ни зарадва със своята неповторима атмосфера. Когато и да посетим Пловдив постоянно откриваме нещо красиво, което да ни остави без мирис. Може да е събитие, арт апаратура или ново заведение - постоянно можем да си причиним няколко дни в Пловдив и да се загубим в улиците на Стария град или на Капана. 

3) Ахтопол и Синеморец

Много хора са отписали родното Черноморие, само че ние към момента намираме сексапил в него. И доста ясно е изразен той в Ахтопол и Синеморец - двете наши обичани места, които разделят първото място със Созопол. Най-прекрасни са те първоначално и края на сезона - вървим при започване на юни и на септември, тъй като тогава няма доста туристи. 

4) Велико Търново (и близките обитаеми места) 

Велико Търново постоянно е прелестен избор за място за посещаване, изключително в случай че не се ограничите единствено с него. Старата столица е извънредно хубав град, който може да се комбинира с посещаване в Дряново и Трявна, с цел да имате една цялостна картинка на хубостите на този край. Винаги е хубаво да видите и близките села, които носят избрана мистичност и сексапил. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР