Наш министър обяви сензационно кой управлява България.България се управлява от

...
Наш министър обяви сензационно кой управлява България.България се управлява от
Коментари Харесай

Сензационно! Министър каза кой управлява България

Наш министър разгласи сензационно кой ръководи България.

„ България се ръководи от държавното управление, само че към момента я ръководят и чиновници-калинки, хора, които нямат положително желание към България, а само имат интерес да подкопават всички дейности на държавното управление “. Това съобщи в предаването „ Защо, господин министър? “ по БТВ вицепремиерът и министър на екологията Борислав Сандов.

„ Това се случва в моето министерство и в други министерства. Случва се в правосъдната система “, добави той.

По думите му освобождението на всички тези хора ще бъде несъмнено като „ политическа метла “ и по тази причина е добре те да бъдат сменени последователно посредством състезания с хора експерти.

Относно връзките в обединението Сандов разяснява, че „ Демократична България “ се държи отговорно и в последна сметка понася най-вече негативи. 

Министърът на екологията разяснява и тематиката с мръсния въздух в България и санкциите, които ще би трябвало да плащаме на Европейски Съюз поради него.

„ Веднъж бяхме наказани поради фините прахови частици в съвсем цялата страна. Сега ни осъдиха за серния диоксид в Югоизточен регион – от Димитровград до Бургас. Това коства човешки животи “, сподели министърът.

Почти несъмнено страната ни ще заплати санкция от 10 млн. лева за това, че не сме се справили с казуса от 2017 година до момента. Има заплаха по-късно да плащаме всяка година по 20 млн. лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР