Народното събрание ще разгледа промени в Закона за насърчаване на

...
Народното събрание ще разгледа промени в Закона за насърчаване на
Коментари Харесай

Парламентът обсъжда компенсации за скъпия ток за небитови клиенти

Народното заседание ще прегледа промени в Закона за поощряване на вложенията

Законопроектът е импортиран от "Продължаваме смяната ", "Има подобен народ " и "Демократична България ". Измененията са по отношение на Решение на Министерския съвет от 30 декември 2021 година, от което е видно, че Българската организация за вложения минава към Министерството на нововъведенията и растежа, както и че министърът на нововъведенията и растежа упражнява правата на страната в капитала на "Българска банка за развиване " ЕАД.

Народното събрание ще прегледа и промени в Закона за Министерство на вътрешните работи на първо четене. Измененията са импортирани от "Има подобен народ " и се отнасят за защитата на Българска телеграфна агенция.

Парламентът ще се занимае и с предлагането на ГЕРБ за обезщетителен механизъм за небитовите крайни консуматори на ел. сила, което за поредна седмица е част от дневния ред и депутатите все не стигат до него. Предложението планува обезщетителен механизъм в цялостен размер за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар на вероизповеданията, общините, обществените структури, образованието, опазването на здравето.

Депутатите ще прегледат и проектозакон на партия „ Възраждане “ за анулация на решение на Народното събрание от 7 януари за достъп до постройките при оповестена изключителна епидемиологична конюнктура.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР