Народното събрание ще проведе пленарно заседание от 9 часа, разбира

...
Народното събрание ще проведе пленарно заседание от 9 часа, разбира
Коментари Харесай

Депутатите ще обсъдят и гласуват промени в Закона за Търговския регистър

Народното заседание ще организира пленарно съвещание от 9 часа, несъмнено, в случай че се събере нужния брой депутати.

В дневния ред е записано второ гласоподаване на законопроект за изменение на Закона за административното контролиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права. Вносител е Министерският съвет (на 20 януари). Приет на първо гласоподаване на 12 февруари.

Народните представители ще създадат първо гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Документът е импортиран от Красимир Ципов и група народни представители на 27 февруари.

Предстои и второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия. Вносители са Славчо Атанасов, Маноил Манев и Стефан Апостолов (на 7 февруари). Проектодокументът е признат на първо гласоподаване на 26 февруари.

Четири парламентарни комисии ще имат свои съвещания.

Членовете на Комисията по енергетика ще обсъдят и гласоподават законопроект за изменение и допълнение на Закона за запасите от петрол и нефтопродукти.

В Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите ще обсъдят Национална гражданска самодейност „ За основаване на Държавен капиталов фонд Северозапад в Бюджет 2020 “, импортирана на 11.11.2019 година от ръководителя на Инициативния комитет на Националната гражданска самодейност.

Депутатите от Комисията по защита ще обсъдят и създадат второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за защитата и въоръжените сили на Република България, импортиран от Министерски съвет на 3 февруари. документът е признат на първо гласоподаване на 4 март.

В Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата ще разискват и гласоподават на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за биологичното многообразие, който е импортиран от Министерски съвет на 5 март. В дневния ред е и точката за разискване и първо гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, импортиран от Красимир Георгиев Ципов и група народни представители на 27 февруари.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР