Народното събрание ще изчака официалния доклад на правителството относно възможностите

...
Народното събрание ще изчака официалния доклад на правителството относно възможностите
Коментари Харесай

Христо Иванов с първи думи след решението за Украйна

Народното заседание ще изчака формалния отчет на държавното управление по отношение на опциите за даване на военна и военно-техническа поддръжка за Украйна. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ „ Демократична България “ Христо Иванов, съобщи novini.bg.

По-рано Народното събрание одобри решението за оказване на военна и военно-техническа поддръжка на Украйна и за подсилване на отбранителните качества на България. То беше подкрепено от 175 депутати, " срещу " бяха 49, един се въздържа.
-->

" Ще изчакаме формалния отчет до Народното събрание за това какви са опциите и ще дебатираме тогава тези благоприятни условия. Волята на националното посланичество е да предоставим това, което можем, от позиция както на настояванията на украинската страна, по този начин и от позиция на нашите благоприятни условия, тъй че да не понижим нашите качества ", разясни Иванов. 

Той бе безапелационен, че ще се търси допустимо най-хубавото решение.

На въпрос за вероятно несъгласие от президента Румен Радев на въпросното решение, Иванов разяснява, че при такова, решението ще бъде гласувано отначало. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР