Народното събрание ще има извънредно пленарно заседание от 14 часа

...
Народното събрание ще има извънредно пленарно заседание от 14 часа
Коментари Харесай

В Народното събрание ще се обсъди удължаването на срока на обявеното извънредно положение

Народното заседание ще има изключително пленарно съвещание от 14 часа. Депутатите ще обсъдят план на решение за удължение на периода на оповестеното изключително състояние до 13 май. В дневния ред е и първо четене на актуализацията на държавния бюджет за 2020 година, както и промени в Закона за енергетиката и в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, свързани с неговото удължение.

Преди това и в три парламентарни комисии ще има разисквания по тези проектодокументи.
От 10.30 часа парламентарната комисия по бюджет и финанси ще разиска актуализацията на бюджета за тази година. А по-късно на настоящи въпроси на депутатите от бюджетната комисия ще дава отговор министърът на финансите Владислав Горанов.
В правната комисия ще има първо гласоподаване на препоръчаните промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание от 13 март. Те са импортиран от Красимир Георгиев Ципов, Емил Маринов Христов и Анна Василева Александрова на 2 април. Депутатите ще се съберат от 11.00 часа в зала "Изток " на Народното събрание.
Депутатите от парламентарната комисия по енергетика ще се съберат от 11 часа, с цел да гласоподават на първо четене промени в Закона за енергетиката. Документът е импортиран на 31 март от Валентин Николов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР