Народно социално движение организира на 15 ноември, четвъртък, от 18,00

...
Народно социално движение организира на 15 ноември, четвъртък, от 18,00
Коментари Харесай

Протест в София срещу пакт на ООН

Народно обществено придвижване провежда на 15 ноември, четвъртък, от 18,00 ч. пред Народното събрание митинг-протест против подмолното образуване на българската външна политика и опитите да бъде подписан Глобалният пакт за миграцията на Организация на обединените нации зад тила на българския народ.

Въпреки че на 12.11 бе заявено от представители на парламентарната група на ГЕРБ, че България няма да се причисли към пакта, нашият митинг ще се състои, с цел да изкажем твърда позиция срещу Глобалния пакт за миграцията, който би имал пагубни последствия за България и с цел да бъде видно за ръководещи и съпротива, че няма пасивно да следим и да имаме вяра единствено на думи, а най-много на каузи. Без никакво обществено разискване, без даже въпросният пакт да е бил преведен на български език, всички политически сили - и ръководещи и съпротива - се сплотиха в скрит план против българския народ.

Информацията за въпросния пакт беше популяризирана единствено от няколко електронни медии. В миг, когато миграцията стана главен проблем за всички европейски страни, когато държавните управления едно след друго се отказваха от злокобния пакт, парламентарно показаните сили в България подло мълчаха. Корнелия Нинова, типично в неин жанр, се раздвижи, едвам когато разбра за готвения от нас митинг.

Ние се разгласяваме и срещу тази порочна процедура, съдбоносни за България решения да се вземат скрито, най-често под въздействието на външни сили, в ущърб на българския народ! Искаме оставките на министъра на външните работи и на министъра на правораздаването, като основни виновни за воденето на България към присъединение към пагубния пакт. Елате на митинга и кажете своята позиция против готвената провокация! ", приканват от Народно обществено придвижване. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР