Любимецът на All Stars на Острова на любовта Калъм Джоунс

...
Любимецът на All Stars на Острова на любовта Калъм Джоунс
Коментари Харесай

Яростна вражда на Острова на любовта избухва, когато Калъм Джоунс разкритикува „измамната“ бивша Джес Гейл

Любимецът на All Stars на Острова на любовта Калъм Джоунс жигосах някогашната си Джес Гейл като „ лъжлива “, откакто тя загатна за изневярата му в скорошно разобличаване изявление.

Бившата двойка, която се сближи в Love Island: All Stars, направи по този начин, че да наподобява като нещо след вила, само че Джес, 24, по-късно хвърли бомби за Калъм, 28, който напусна Феновете на Love Island бяха „ шокирани “ и в последна сметка опетниха мнението си за риалити звездата. Джес сподели, че е „ доста щастлива “ да се раздели с Калъм единствено няколко къси седмици откакто стигнаха до финала на първата по рода си поредност All Stars на шоуто за запознанства ITV2.

Нещата сред двойката изглеждаше, че върви толкоз добре от това, което демонстрираха на почитателите си в обществените медии, само че всичко се срина за Джес и Калъм, когато се разделиха на представянето на облекло на някогашната му Моли Смит. Говори се, че Калъм е имал загадка среща с друга възпитаничка на Острова на любовта, Анна-Мей Роби, което е довело до яростен сблъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР