Бивш специален агент на ФБР направи вътрешен поглед върху това

...
Бивш специален агент на ФБР направи вътрешен поглед върху това
Коментари Харесай

Убийство на Рейчъл Морин: Бивш агент на ФБР разкрива как се е случило залавянето на нелегален имигрант, заподозрян в убийството

Бивш специфичен сътрудник на ФБР направи вътрешен взор върху това по какъв начин федералните и щатските правоприлагащи органи са арестували мигранта от Ел Салвадор обвинен в многощатското следствие на убийството на Рейчъл Морин.

Пенсионираният специфичен контролен сътрудник на ФБР Скот Дъфи сподели пред Fox News Digital, че при започване на всяко следствие на ликвидиране органите на реда стартират с тези най-близо до жертвата.

„ На първо място, стартирате с обичаните хора, без значение дали става дума за брачен партньор, сътрудник или сантиментален сътрудник “, сподели той. „ И откакто ги изключите, тогава се придвижвате на открито. “

Дъфи, който се срещна със фамилията на Морин в Харфорд Каунти, Мериленд, след нейното ликвидиране, сподели, че системата за смесен ДНК показател на ФБР (CODIS) разрешава закон правоприлагане през щатските граници, с цел да остане на същата страница с напредването на 10-месечното следствие.

Виктор Мартинез Ернандес, на 23 години, беше аресту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР