Наричат го Дяволския триъгълник“, Затворът на изгубените“ и Зоната на

...
Наричат го Дяволския триъгълник“, Затворът на изгубените“ и Зоната на
Коментари Харесай

Науката разкрива мистериите на Бермудския триъгълник

Наричат го „ Дяволския триъгълник “, „ Затворът на изгубените “ и „ Зоната на здрача “, а най-често Бермудския триъгълник.

Полу-триъгълната област, заобиколена от Бермудите, Пуерто Рико и Флорида, е известна с нестихващия си вкус към самолети и кораби.

 Науката разкрива мистериите на Бермудския триъгълник

Легендата стартира в 14:10 ч. на 5 декември, 1945 година, когато за първи път се оповестява, че „ опитни “ летци изчезват, изпълнявайки своите рутинни извършения. Времето тогава било положително, а видимостта – кристално чиста. След като изгубили вярната посока, летците от Полет 19 съобщили посредством радио връзката, че се нуждаят от помощ, а след момент изчезнали безследно.

Странните пояснения за този случай, както и за други мистериозни изгубвания, включват: извънземни, криещи се под водата, портал, водещ към друго измерение, черна дупка, както големи всепоглъщащи мехури, с размери на огромен транспортен съд.

 Науката разкрива мистериите на Бермудския триъгълник

Съществуват и теории, свързани с необикновени магнитни феномени или генериране наинфразвук от морските талази.

Все отново има разумно пояснение на безследно изчезналите обекти. През Бермудския триъгълник фактически се минава извънредно мъчно. Всъщност там не се случват повече катастрофи, от колкото в други региони. В тази зона обаче е доста по-вероятно да се завихрят непредвидени мощни стихии. И съгласно експерти от военноморския флот, течението Гълф стрийм там е рисково бързо и турболетно. Ето за какво всички доказателства и остатъци от злополуките изчезват без диря. Като за похлупак дълбочината на морето, намиращо се в Бермудския триъгълник доближава над 9 000 метра.

Относно Полет 19, след това се оказва, че водачите не са толкоз „ добре подготвени “, колкото се е твърдяло в първичните версии. А времето надалеч не е било кристално чисто.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР