Напук на лошото време, което ни изненада този месец, заради

...
Напук на лошото време, което ни изненада този месец, заради
Коментари Харесай

Неочакваните цветови комбинации, с които да освежите стайлинга си

Напук на неприятното време, което ни изненада този месец, поради което не успяхме да се разделим изцяло с част от зимния си дрешник, към този момент сме подготвени да освежим стайлинга си с нещо свежо и, пък било то и нова чанта. Една обиколка из магазините е задоволителна, с цел да видите, че тази пролет е изцяло подвластна на цветовете, множеството от които са ярки и наситени.

Със сигурност ще ви е най-лесно да ги носите в монохромни комбинации, само че пък толкоз по-ефектно и елегантно може да се получи аутфита ви, в случай че съчетаете повече от един. И днешната си селекция със стайлинг хрумвания демонстрира тъкмо това. Зеленото е един от основните герои, а него май всички успяхме по един или различен метод да прибавим в дрешника си през последните месеци. Този сезон обаче можете самоуверено да го съчетаете в един тоалет с други ярки цветове като оранжево, жълто или розово. Най-неочаквана, само че пък доста стилна е комбинацията му с лилаво.
 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...

Лилавото пък наподобява много стилно и с оранжево, както ни демонстрира скандинавското момиче Емили Синдлев. Така наречената фуксия също е измежду за топлите месеци и можете самоуверено да се облечете в нея от глава до пети. Но пък може и да се съчетае с по-светло розово, с цел да се балансира яркостта на тона. По-светлите и пастелни нюанси на този цвят се съчетават ужасно и с неясно жълто, което също е супер настоящо сега.

А в случай че харесвате светлите и бежови цветове, можете да ги носите с аксесоари в синьо и оранжево, тъй като дават доста добър акцент в цялостната визия. Докато кралското синьо може самоуверено да бъде комбинирано с алено или оранжево. Така че пролетта ви дава задоволително да бъдете по-дръзки в съчетаването на цветове, без значение какъв брой ярки са те.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР