Например – за това, че сте съсредоточени върху целите си…Да

...
Например – за това, че сте съсредоточени върху целите си…Да
Коментари Харесай

За кои неща силните жени не дължат извинение?

Например – за това, че сте съсредоточени върху задачите си…

Да бъдеш мощна жена в днешното общество е нелека задача. Както мъжете, по този начин и дамите не харесват мощните. Силните дами имат привлекателна осанка. Те са опасност за тези, които не имат нужните качества. Ако вие може да наречете себе си мощна жена, знайте, че в никакъв случай не трябва да се извинявате за:

Знаете коя сте и какво желаете от живота

Вие сте наясно коя сте и какво желаете от живота. Знаете по какъв начин и къде да поставяте граници и какво е задоволително и непростимо. Изборът ви за това, по какъв начин желаете да живеете ви е явен и единствено вие сте в положение да го измененията.

Вие сте почтена конкуренция

Откакто свят светува, опциите на дамите са поставяни под подозрение. Само тъй като сте жена не значи, че не сте конкурентоспособни. Дамите обичат да печелят. Те са непоколебими, хитри, енергични и знаят по какъв начин да употребяват своите женски характерности, с цел да реализиран това, което желаят.

Фокусирани сте върху задачите си

Когато една жена има цели, тя става непоколебима и борбена. Нима това е неприятно? Не и никому не дължите извинения за това, че имате смели упоритости.

Умна сте и имате лично мнение

Дамите би трябвало непрекъснато да потвърждават, че в действителност са положителни в това, което вършат. В това няма нищо неприятно, тъй като по този начин се трансформират в едни уверени, способени, забавни и вдъхновяващи персони, които не дължат никому опрощение за всеки реализиран триумф.

Не дължите опрощение за това, че от време на време няма да сте на точното място

Една мощна жена е сполучлива в кариерата си, добра майка, стопанка, брачна половинка, държанка, другарка. Денят ѝ е динамичен, постоянно друг от предния и от време на време не помни някои елементи и отсъства от фамилни мероприятия. Дали дължите извинения за това? Не!

Добър водач сте

Колкото и да не им се желае на представителите на мощния пол да признаят, дамите могат да бъдат положителни и почтени водачи. Да поемат опасности, да мислят стратегически, да се оправят с неуспехите и да посрещнат дружно с екипа си успехите. И по тази причина не дължат опрощение на никого.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР