Напрежението в „Ергенът” ескалира до краен предел. По време на

...
Напрежението в „Ергенът” ескалира до краен предел. По време на
Коментари Харесай

Участничка от Ергенът мина всички граници

Напрежението в „ Ергенът” ескалира до краен лимит. По време на последния коктейл две от претендентките за сърцето на Виктор – Виктория и Александра, влязоха в тежък конфликт, който приключи с разлято пиво и сълзи.

Нещата започнаха да загрубяват, откакто Александра упрекна Виктория, че е огромен лакомец. В началото инфлуенсърката успяваше да сдържа нервите си, само че след това ѝ падна пердето и стартира да сипе обиди по адрес на съперничката си. А най-после напълно ѝ прикипя и я заля с питието си.

" Ти си българска злобарка. Чашата ми през днешния ден преля. Не скърбя за постъпката си. Това трябваше да получи Александра”, безапелационна бе рускинята, представена от Блиц.

„ Целех я в лицето, само че отново не я уцелих”, призна по-късно със страдание пред приятелките си Виктория.

По време на екшъна Виктор се бе усамотил с Дениз. Но когато срещата им завърши и той видя Александра да стои сама и мокра на дивана, незабавно я попита какво се е случило. Тя обаче реши да не му споделя нищо.

След това Виктор потърси пояснение от рускинята. Но тя стартира да го атакува с въпроси.

„ Защо психопатите към момента са тук? Ти за една психопатка ли искаш да се ожениш? Това, че е умопобъркан, е ясно на всички, единствено не и на теб”, гневеше се тя.

Въпреки че не остана изключително впечатлен от извършения диалог с рускинята, Виктор реши, че тя би трябвало да остане в предаването и ѝ даде алена роза. Освен Виктория, с рози се снабдиха Дениз и Александра, а Деница си потегли на крачка от финала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР