Напрежението по време на трансферния период преди началото на сезона

...
Напрежението по време на трансферния период преди началото на сезона
Коментари Харесай

Скандал - и на Острова се захапаха на олигарси

Напрежението по време на трансферния интервал преди началото на сезона във висшата лига на Англия предстоящо взе връх.

Юрген Клоп изригна в офанзива против Манчестър Сити и Челси - два от съперниците на неговия Ливърпул за купата във Висшата лига.

Сезонът стартира в събота, а " алените " на Клоп ще пазят златото.

В изявление за Радио BBC, германецът изясни за какво неговият клуб не прави прехвърляния за второ следващо лято.

" Поставени сме в друга обстановка -  призна Клоп.  - Живеем в ужасна неустановеност, в това число икономическа. Но очевидно не за всеки е по този начин. Някои клубове са благосъстоятелност на страни и на олигарси, това е истината. Ние сме друг клуб.

Ясно като бял ден е за кого приказва треньорът - Сити е благосъстоятелност на тръст, директно управителен от кралското семейство на ОАЕ с президент - вицепремиера на Абу Даби шейх Мансур, а Челси - от Роман Абрамович.

Достигнахме край в Шампионската лига, след това спечелихме този шампионат, а по-късно и купата в Англия с тази тактика на клуба ни. Няма да променим това, с цел да се държим като Челси.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Солскяр също бе част от превюто на сезона от тази медия.

" Тази година е странна и друга, всички се съобразяваме с това... Е, съвсем всички... Не можем да харчим милиони и милиони... ", сподели норвежецът.

Сити към този момент даде над 200 милиона евро за нови играчи, а Челси е покрай 300-милионната граница. Всички останали клубове във Висшата лига са относително " тихи " на пазара поради несигурната обстановка с пандемията.

" Виж, Сити е друга работа. Там очевидно няма проблем с рецесията. Все още не мога да схвана и по какъв начин им се размина с наказването от УЕФА, което бе анулирано от Спортния Арбитражен съд. Изобщо - има неща във футбола, които са отвън логиката. ", сподели мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо.

Атаките към двата клуба, пилеещи пари, са основателни. Въпросът е, че и в Англия, както и у нас, започнаха да се нападат на олигарси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР