Напрежението между Тошко Йорданов и отцепилия се от Има такъв

...
Напрежението между Тошко Йорданов и отцепилия се от Има такъв
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Руди Гела си бръсне дупето, това сериозен човек ли е?!

Напрежението сред Тошко Йорданов и отделилия се от " ИТН " министър на спорта Радостин Василев тлее от най-малко няколко месеца, научи Lupa.bg от свои източници в партията. Двамата се сдърпали малко откакто Василев бе назначен за министър на спорта.

Първоначално Йорданов подкрепял назначението му, макар че Слави Трифонов бил срещу, тъй като това министерство не му се нравило, а желал Министерството на земеделието и храните, което е надалеч по-ресурсно. Хаджи Тошко обаче подкрепил Радостин Василев, очевидно надявайки се да може да го управлява.

Скоро обаче схванал, че това не може да се реализира, защото известния като Руди Гела в спортните среди правист доста бързо вирнал носа и почнал да се държи пренебрежително със съпартийците си. При един от диалозите им преди няколко месеца, в който Тошко Йорданов се държал началнически, Радостин Василев му припомнил, че въпреки всичко той е министър и е по-високопоставен чисто йерархично. На което Хаджи Тошко отвърнал: " Абе, Руди, та ти си бръснеш задника, бе! Може ли освен това състояние да си сериозен човек? Съобразявай се, апелирам ти се! "

Репликата била казана пред няколко други депутати от Има Такъв Народ, които избухнали в автентичен смях. Това много обидило Радостин Василев и оттук насетне било ясно, че двамата са към този момент върли врагове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР