Направихме услуга на ГЕРБ, като представихме проектокабинет. Така показахме ясно

...
Направихме услуга на ГЕРБ, като представихме проектокабинет. Така показахме ясно
Коментари Харесай

Лорер: Направихме услуга на ГЕРБ с представянето на проектокабинета

" Направихме услуга на ГЕРБ, като представихме проектокабинет. Така показахме ясно желанията си и накъде желаеме да отидем. " Това сподели Даниел Лорер от ПП-ДБ, откакто през вчерашния ден обединението показа лист с номинирани за министри.

Реализацията на кабинета „ Денков “ би трябвало да стане с втория мандат.

Предложените министри ще би трябвало да извършват управническа стратегия, която не е за четири години, а единствено за 18 месеца

Лорер изясни, че няма да има номинации на ГЕРБ в техния кабинет и че нямат към този момент поддръжка декларирана от друга политическа партия.

" Възможно е да имаме поддръжка пот Българска социалистическа партия, само че имаме много разлики по външна политика и по вътрешната. Особено се различаваме  с отношението по въпроса с Украйна и влизането на България в еврозоната. Ако Българска социалистическа партия осъществя някои от своите гледни точки в тези направления, допускам, че биха подкрепили подобен кабинет “, сподели той.

Двете първи сили водят диалози за другите разновидности за сформиране на постоянно държавно управление

Според него рецензията против предлагането Асен Василев да е в държавното управление е подправена, тъй като бюджетите, предлагани от него, са гласувани от всички депутати.

Той изясни и че част от имената в проектокабинета са предложеби от „ Демократична България “.

Представители от ГЕРБ в този кабинет няма да има, както и от други партии, безапелационен бе Лорер. Първия кабинет на ГЕРБ няма да подкрепим, добави Лорер.

Започнахме да се усещаме първи на тези избори, тъй като всеки ден ни питат: „ Какво ще вършиме “, сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР