От началото на предизборната кампания срещаме кандидатите за депутати, но

...
От началото на предизборната кампания срещаме кандидатите за депутати, но
Коментари Харесай

„Без вратовръзка“: Среща с кандидат-депутата Мира Маркова

От началото на предизборната акция срещаме претендентите за депутати, само че без вратовръзка, без костюми и без политическите им лозунги.

Днес демонстрираме един криминолог, специалист по сигурност, само че и художник - Мира Миркова от партия „ Възраждане “.

„ За пръв път започнах да рисувам на 8-годишна възраст. Винаги съм рисувала нереални неща. Не съм била добра в живопис. Опитвала съм се да рисувам някакви форми, не ми се получава “, изяснява Мира Маркова, претендент за народен представител от 10 МИР-Кюстендил.

 Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София  Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София

„ Предимството на нереалното изкуство е, че аз да вземем за пример, в случай че хвана която и да е картина и я завъртя, аз съзнателно не ги подписвам начело. Има щемпел откъм гърба, преди да я продам “, добави тя.

Причината е, че картината може да бъде окачена по всевъзможен метод.

„ Преди да се върна в България 2019 година си бях в Испания. Живяла съм единствено в Каталуния. Обиколила съм Испания. Разбрах, че там не е моето място. Аз бях призната, доста добре призната. Не съм страдала. Купих си билет назад за България и споделих, на майка ми, че няма да се върна в Испания. Имам една фраза, която доста ми харесва – „ България би трябвало да я видиш отдалече, с цел да я почувстваш от близко, когато си българин “, акцентира Мира Маркова.

„ Аз съм криминолог по специалност. Работех в едно детективско бюро в Барселона. Също по този начин съм специалист по киберсигурност. Веднъж криминолог - цялостен живот криминолог, тъй като това е извънредно богата просвета. Това е обществена просвета. Тя обгръща цялото държание на обществото и индивида в обществото. 3 години учих право в университета в Барселона, а по-късно се реалокирах в университета в Джирона. И там приключих криминология. А специалностите ми са в Политехническия университет в Картахена “, сподели още претендентът за депутат от партия „ Възраждане “.

„ Най-големият проблем за мен е апатията. Летаргия и незаинтересованост, в която е изпаднало цялото наше общество. И това е нещо, което ни убива постепенно, само че несъмнено. Виж какъв брой е ниска изборната интензивност. В другите страни не е по този начин “, разяснява Мира Маркова.

„ Това е единственият инструмент, в нашите ръце, ние да си кажем мнението. Защото, в случай че ти не отидеш да гласуваш, действително, тези, които не вървят да гласоподават те вземат решение ориста ни. Трябва да се отиде да гласуваш. Има алтернатива не поддържам никого, недей, само че отиди, с цел да бъдеш деен жител, с цел да излезеш от тази заспалост и от тази незаинтересованост ”, сподели още тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР