Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол в с.

...
Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол в с.
Коментари Харесай

Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол

Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол в с. Малево. Всички поданици и посетители на селото събраха и подариха 16 хиляди лв. за момиченцето. Парите ще постъпят по сметката на детето, с цел да продължи лекуването и с цел да може 8-годишната Никол още веднъж да върне усмивката си.
 
Идеята за Благотворителния базар в село Малево е на кмета Делчо Въчев. Той, жителите на селото и стотици посетители от цялата община се включиха в събитието.
 
Децата от Детската градина в Малево и учениците от локалното учебно заведение се включиха в самодейността, а техните другари и посетители се любуваха на радостните игри и смелите провокации.
 
Дарения за Никол се одобряват в десетките кутии, които са сложени в разнообразни търговски обекти в Хасково и в касовите салони на Община Хасково. Всички събития, които провежда Община Хасково също са отдадени на идеята #Хасково #ЗаНикол.
 
 Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол Източник: Община Хасково
Днес и на следващия ден са последните два дни от Театралния фестивал " Театър, обичам те! ", а от понеделник стартира Студентският сценичен фестивал " Сцена на края на града ", където също ще се събират средства в поддръжка на фамилията на детето.
 
Освен това дарения за Никол може да извършите и по сметката на майката Никол:
ЦКБ АД
IBAN BG92CECB979010D3860400
Ирина Иванова Георгиева
BIC CECBBGSF
" Дарение за Никол "
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР