Направихме голяма крачка назад. Отстъпихме, не се инатихме. Нещо, което

...
Направихме голяма крачка назад. Отстъпихме, не се инатихме. Нещо, което
Коментари Харесай

Борисов: Направихме голяма крачка назад

Направихме огромна крачка обратно. Отстъпихме, не се инатихме. Нещо, което сме си завоювали като първа политическа мощ. Мария Габриел отиде и върна мандата, с цел да има постоянно държавно управление, подкрепяно от нашите евроатлантически сътрудници. Това съобщи Бойко Борисов в първия си коментар, след решението ГЕРБ и ПП-ДБ да ръководят дружно с министър председател на ротационен принцип.

Всеки от нас носи големи тежести. Единственият късмет да се случи нещо положително в България е да подкрепим втория мандат на ПП-ДБ. Принадлежеше ни първи мандат, само че егото по-важно ли е? ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

“Има по кое време да се скараме отново. Има по кое време да се ненавиждаме. Българите сме такива. Обичаме да ненавиждаме. Много мъчно решение за тях. Много мъчно и за нас. Какво ли не ми написаха - че съм предал ГЕРБ, че се съм разцепил ГЕРБ ", добави Борисов.

„ В последните няколко дни организирахме интензивно срещи с водачите на ПП-ДБ. С тях започнахме в обратна посока - те с 64 депутати не могат да създадат държавно управление, Мария Габриел - със 116, не може да направи държавно управление. Следват нови избори. Решихме да чуем какво споделят ПП-ДБ. Разбрахме ги, че в първия мандат не могат да създадат нищо с нас, тъй като са поели ангажимент към гласоподавателите си. Не, че ние не сме ”, сподели още той.

По думите му ГЕРБ няма по какъв начин да оставят бюджета и финансовата непоклатимост на хората на следващото служебно държавно управление. Според него задачата зад всичко е България и нейната геополитическа ориентировка.

По-добре да приказват, че ГЕРБ е слаб. Нека да ми приказват, че съм се навел, дано да ми приказват, каквото желаят ”, безапелационен е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ регистрира, че след днешното решение зад тях има " голяма поддръжка ”.

„ Ако аз и Кирил загубим, не е съдбовно. Ние може да сме доста разнообразни, да не се понасяме, само че единствено това е шансът да вървим по верния курс, да се самоконтролираме, да се организираме ”, добави Бойко Борисов.

Той съобщи, че даже ГЕРБ да станат 5%, отново ще са същинска центристко-дясна европейска партия, която прави верните неща - битка с корупцията, промени, напредък, повишение на приходите и богатство.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР