Напоследък поп сензацията преживя много драматични и емоционални моменти в

...
Напоследък поп сензацията преживя много драматични и емоционални моменти в
Коментари Харесай

Бийбър изненада фенките си с гола глава


Напоследък поп сензацията претърпя доста трагични и прочувствени моменти в персонален проект: сгоди се, купи си къща, ожени се, а единствено преди няколко седмици Бийбър се срина откакто разбра за проблемите на някогашната му другарка Селена Гомес.

Връзката му с Хейли Болдуин се разви доста бързо и в края на тази година се чака двойката да вдигне звездна женитба. Опасенията, че двамата избързват със сериозните стъпки и връзките им ще си изпатят от това, се потвърдиха.

Оказа се, че новата брачна половинка на Бийбър не е удовлетворена от обстоятелството, че мъжът ѝ е спрял да работи и се отдал на отмора и занимания, до момента в който тя самата е изпълнена с сила и хрумвания за нови планове. Въпреки разликите им, двамата очевидно се пробват да изгладят връзките си, или най-малко Бийбър поставя старания.

Певецът показа фотография в профила си в Instagram, на която се вижда, че се е сбогувал един път вечно с дългите си руси коси и сега е с доста късо подстригана прическа. За последно Джъстин е бил с толкоз къса коса преди съвсем 3 години.

Дългата коса и мустакът, който Джъстин поддържаше през последните месеци, несъмнено не се одобряваха добре от почитателите му, които доста постоянно се майтапиха с него в обществените мрежи като го оприличаваха на мексиканец или на жена.

Дали Бийбър не се е взел в ръце и тази смяна да е единствено началото на опитите му да се завърне в света на музиката?
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР