Нападение срещу служители на Център за градска мобилност . Видео,

...
Нападение срещу служители на Център за градска мобилност . Видео,
Коментари Харесай

Поставена скоба доведе до нападение срещу служители на Център за градска мобилност


Нападение против чиновници на Център за градска подвижност. Видео, изпратено в рубриката „ Аз, репортерът “, демонстрира по какъв начин мъж атакува чиновник, до момента в който той извършва отговорностите си.

Инцидентът е станал на „ Шипченски проход “. Най-вероятно повода за експанзията е сложена скоба на колата на нападателя. Тези случай зачестяват в този регион, поради въведеното наскоро плането паркиране.

„ Свидетели сме на едно неприемливо и надменно държание от страна на млад мъж, който атакува чиновник на Център за градска подвижност, до момента в който той си е вършел работата.. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, слагат му скоба “, изяснява пред екипа на bTV Румяна Милова, шеф на Център за градска подвижност.

Малко по-късно идва младият мъж и се. Служителят е изпаднал в стрес.

„ Чух се с него сутринта, с цел да схвана в какво положение е. Каза ми, че, само че към момента е стресира. Каза ми също по този начин, че мъжът го е обиждал и го е псувал “, описа пред екипа на bTV Румяна Милова.

, по какъв начин да работят в такива обстановки. Вторият служащ е звъннал на 112 и на мястото на случая незабавно е пристигнала патрулна кола от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Побойникът е арестуван за 24 часа.

„ Нашите чиновници също са дали показания, след което са. Независимо от това, че няма забележими белези на по-сериозни контузии, нападнатият чиновник е мощно уплашен “, добави още Румяна Милова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР