Нападателят на Ювентус Алваро Мората коментира отпадането от Шампионската лига,

...
Нападателят на Ювентус Алваро Мората коментира отпадането от Шампионската лига,
Коментари Харесай

Мората: Нормално е Роналдо да е ядосан, защото той е свикнал да играе финали

Нападателят на Ювентус Алваро Мората разяснява отпадането от Шампионската лига, рецензиите против тима и суперзвездата Кристиано Роналдо.

“Това беше комплицирана година, дребните елементи доведоха до отпадането ни от Шампионската лига. Например грешките ни след една минута игра или в добавеното време, когато не ни дадоха дузпа. Вината е на всички. Става въпрос за дребни елементи. Ако бях вкарал с глава, щяхме да сме на четвъртфинал. Все отново гледаме от позитивната страна - спечелихме Суперкупата и ни следва край за Купата. Първенството постоянно е мъчно. След девет години на триумфи идва ред на сезон на промени. Критикуват всички нас. Разбира се, това ни нервира. Аз съм първият, който схваща за рецензиите. При Роналдо е същото. Бъдещето ми в клуба? Имам контракт и в края на сезона ще ми кажат какво ще вършат. Когато си чартърен, няма значение какво ти е мнението. Аз бях благополучен в Атлетико Мадрид, благополучен съм и в Ювентус. Засега не съм приказвал с клуба за това. Намираме се при започване на нов план и съм благополучен тук.

Няма потребност да изяснявам кой е Кристиано. Той постоянно се пробва да брани фланелката на Ювентус. Ние сме тим и дублирам - със Суперкупата и, уповавам се, Купата сезонът няма да е неприятен. Честно казано, с Роналдо си приказваме за всичко с изключение на за футбол. Прекарваме много време дружно на терена, говорейки си за пресиране и за тактичност. Когато сме отвън игрището, не си приказваме за футбол. Обсъждаме настоящи събития, света, вечери… Той е привикнал да играе финали в Шампионската лига, само че щеше да си е същият и в различен клуб. Проблемът не е в Юве. Той е удовлетворен от колектива, само че е привикнал да печели. Така че е обикновено да бъде сърдит. Мисля, че е благополучен с тима. Ювентус и аз желаеме той да остане, тъй като този тим би трябвало да е най-хубавият в света”, съобщи Мората за предаването El Larguero на Cadena SER.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР