Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга призна, че вярва в шансовете

...
Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга призна, че вярва в шансовете
Коментари Харесай

Каранга: Вярвам, че можем да обърнем Левски


Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга призна, че има вяра в възможностите на своя отбор да се класира за финала в шампионата за Купата на България, съобщи кореспондент на БГНЕС. Въпреки загубата с 0:2 в първия мач с Левски, бразилският нападател съобщи, че „ алените “ имат силите да отстранят своя противник.

„ Трябва ни огромна мотивация и да имаме поддръжка на нашите почитателите. Когато това е реалност, може да чакаме постоянно най-хубавото. Срещу Левски в нашия отбор липсваха много играчи. Този мач обаче остава в предишното и оттук нататък би трябвало да демонстрираме по-добра игра. Вярвам, че можем да обърнем нещата в своя изгода и за какво да не го създадем. Не мисля, че сезонът ни е пред неуспех поради тези двете загуби от Лудогорец и Левски. В ЦСКА сме спечелили и продължаваме напред в преследването на нашите си цели ”, разяснява Каранга, който бе определен за състезател номер 1 на месец март.

Бразилският нападател пропусна първия полуфинал със „ сините “ и турнирния конфликт с Верея през уикенда, само че ще бъде на линия за идното дерби с Левски от Първа лига в сряда.

„ Трудно ми беше да виждам моите съотборници извън, само че използвах това време, с цел да се възстановя и да си умря. Също по този начин си взех поука по отношение на държанието ми на терена и за това да не изкарвам повече сходни картони. Сега следва дербито с Левски и аз давам обещание да дам всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки “.

Относно възможностите на „ алените “ да се преборят за купата с Лудогорец, Каранга съобщи: „ Винаги излизаме на терена с единствената мисъл – да печелим. Знаем, че няма да е елементарно, само че ще се борим до дъно за всяка точка. Ще се опитаме да побеждаваме във всеки мач, с цел да останем покрай Лудогорец “.

Бразилецът разяснява и бъдещето си на „ Армията “ и дали ще остане в клуба и през идващия сезон. “Уважавам почитателите. Любовта им е голяма. До края на шампионата съм тук. Докато съм тук, желая да печеля трофей. Искам купата или купата. Това е, което мога да обещая ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР