Срещу полицай от град Твърдица има съмнения за нецензурни видеоклипове,

...
Срещу полицай от град Твърдица има съмнения за нецензурни видеоклипове,
Коментари Харесай

Срещу полицай от град Твърдица има съмнения за нецензурни видеоклипове

Срещу служител на реда от град Твърдица има подозрения за нецензурни видеоклипове, изпращани на малолетна ученичка, и се води следствие, съобщи бТВ.

След публикуването на видеоклиповете в обществените мрежи полицията се самосезира, а служителят краткотрайно е отхвърлен от работа. По случая работят и от отдел " Киберсигурност " към ГДБОП.

Скандалното видео в действителност е изпратено до момче с подправен профил на момиче. Става дума за възпитаник от Стара Загора.

Историята стартира през есента на предходната година в Твърдица. Група деца са спрени от служителя на реда, който съгласно момчето стартира флирт с малолетно момиче.

Провокирано от държанието му, момчето се прибира и прави подправен профил на момиче в обществените мрежи. Представя се за 13-годишна ученичка, а служителят на реда написа незабавно – първи.

С подправения профил момчето няколко пъти отбелязва пред служителя на реда, че е 13-годишно момиче.

Полицаят обаче дал отговор, че няма проблем, щом за момичето също не е, че той е над 30 и няколко години. Следват полови подмятания и оферти. На третия ден от започването на чата органът на реда изпратил и клип.

Видеото е със полово наличие, а в края се вижда лицето на служителя на реда, който се снима самичък. Ученикът не е подавал сигнал към полицията, само че твърди, че родителите му знаят за случилото се. Изпраща видеото на собствен другар, също възпитаник,  който го разгласява в обществените мрежи.

" Аз го пуснах в обществените мрежи, във Facebook и Инстаграм, с цензура, като се разказва случая и са прикачени чатовете към изявленията ", споделя ученикът Ивайло Русев.



След изявленията в обществените мрежи полицията в Сливен се самосезира и стартира вътрешно следствие. Ивайло твърди, че при разпитите в полицията е показал и други сходни случаи, за които не са подавани сигнали.

" Предимно девойки под 18 години, малолетни и малолетни. Имам и мои познати, приятелки, на които е писал ", споделя ученикът.

Когато служителят на реда е запитан в чата какво работи, той изпратил стикер на патрулка.

От полицията в Сливен отхвърлят коментар пред камера, само че в документално мнение показват, че служителят е краткотрайно отхвърлен от работа.

Според управлението 35-годишният служител на реда няма нарушавания и съзнателно извършва работата си. Разследването би трябвало да потвърди дали той е изпратил скандалното видео, или единствено го е съхранявал в телефона си. Неговата версия е, че е изгубил мобилния си уред.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР