Нападателят на Тотнъм Хари Кейн отбеляза своя гол №200 с

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн отбеляза своя гол №200 с
Коментари Харесай

Хари Кейн: Можехме да вкараме много повече на Лудогорец

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн означи своя гол №200 с екипа на Тотнъм при успеха над Лудогорец с 3:1 в груповата фаза на Лига Европа.

" Щастлив съм с това достижение. Доволен съм от трите точки и от представянето на тима. Можехме да отбележим още, само че по този начин се случи. Трябваше да се съвземем след предходната седмица. Мисля, че представянето довечера бе на равнище. Миналата седмица не беше елементарно да се приберем у дома след мача в Европа. Сега сме в добра позиция, тъй че в случай че спечелим и идващите ще успеем да продължим ", съобщи Кейн.

" Трудно е да затвориш среща като тази. Отбелязахме два гола през първата част. Леко разочароващо е, че допуснахме попадение през втората част, само че се веселя, че успяхме да се оправим ", сподели още британският нападател.

" Времето лети толкоз бързо. Имам възприятието, че беше през вчерашния ден, когато означих първия си гол за Тотнъм. Това е прелестно достижение за мен, уповавам се, че ще продължа в същия дух ", приключи британският национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР