Нападателят на Спартак (Москва) Джордан Ларсон заяви, че целта му

...
Нападателят на Спартак (Москва) Джордан Ларсон заяви, че целта му
Коментари Харесай

Джордан Ларсон: Рано ми е за трансфер в Западна Европа

Нападателят на Спартак (Москва) Джордан Ларсон съобщи, че задачата му е един ден да продължи кариерата си в мощен западноевропейски клуб, само че сега е благополучен в Русия и не мисли за трансфер.

" Разбира се, че желая в даден стадий от кариерата си да играя в някое от водещите шампионати в Европа. Сега съм за първа година в Спартак и съм изцяло благополучен. Все още не съм опознал напълно Москва. Спартак е приказен клуб и занапред би трябвало да науча доста нови неща. Освен това, не виждам причина да не играем в евротурнирите ", съобщи синът на Джордан Ларсон.

Джордан Ларссон – о снижении зарплат в «Спартаке»: «Наши игроки хотят помочь клубу»https://t.co/r81ZbcePZx pic.twitter.com/3k1LUTDZVw
— Sportbox (@Football_SB) June 19, 2020 " Фокусиран съм напълно върху представянето си до края на сезона. Искам да съм колкото се може по-полезен на тима ", добави Ларсон.

Шведът беше закупен за 4 млн. евро от Хелзингборг. След 22 изиграни кръга в РПЛ той е водещ изпълнител на Спартак с 5 попадения, а също така има на сметката си и 2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР