Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще бъде обвинен официално

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще бъде обвинен официално
Коментари Харесай

Нападател на Ман Юнайтед ще бъде обвинен в опит за изнасилване и нанасяне на телесни повреди

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще бъде упрекнат публично в понеделник в опит за обезчестяване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо държание, оповестиха публично от Кралската прокуратура. 21-годишният нападател бе арестуват тази заран, а в британската преса се появиха информации, че това е станало заради нарушение на изискванията по освобождението му под гаранция. Предполага се, че хипотетичните действия са били осъществени в интервала сред 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а.

“Кралската прокуратура през днешния ден упълномощи полицията на Грейтър Манчестър да внесе публични обвинявания по отношение на 21-годишния Мейсън Грийнууд в опит за обезчестяване, контролиращо и принуждаващо държание, както и нанасяне на телесна щета. И трите обвинявания се отнасят до еднакъв жалбоподател, ” се споделя в формалното известие на прокуратурата.

Нападателят на Манчестър Юнайтед бе арестуват през януари, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. От тогава нападателят чака да научи своята орис. Той бе отхвърлен от “червените дяволи ” от тренировки, както и също по този начин му е неразрешено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР