Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро се върна към престоя

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро се върна към престоя
Коментари Харесай

10 години по-късно: Агуеро се извини на Атлетико

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро се върна към престоя си в Атлетико Мадрид и призна, че не е постъпил вярно, когато обществено изиска да напусне клуба. Това се случи през 2011 година. Тогава аржентинецът отхвърли да тренира, с цел да форсира прехвърлянето си в Англия, а това му навлече гнева на почитателите, които го боготворяха.

" Бях на Копа Америка с националния тим, когато получих няколко предложения. Взех решението да напусна след шампионата. Трябваше да се присъединия към подготовката на Атлетико, само че към този момент бях споделил, че желая да си потегли. Да заявя обществено, че желая да напусна, беше неточност. Обичах да играя на " Висенте Калдерон ", това беше особено място за мен ", показа Агуеро.
Голмайстор номер 1 в историята на Ман Сити се засече в състава на " жителите " със сънародниците си Пабло Сабалета и Карлос Тевес, като разкри, че Карлитос е бил скаран с британския език и не е можел да каже даже " помощ ".

" Дори Марио Балотели говореше малко испански. Той разполага с необикновен гений, само че е луда глава, а от време на време във футбола това те кара да взимаш неверните решения. Джосеп Гуардиола? Той е захласнат от детайлите. Научих ужасно доста от него, станах по-добър футболист. Доста от тимовете във Висшата лига се пробваха да копират стила му с дълги разигравания и последователно изнасяне на топката. Пе в действителност е доста добър ", сподели Агуеро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР