Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю изрази задоволство от успеха на

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю изрази задоволство от успеха на
Коментари Харесай

Keшерю за полуфинала с ЦСКА: Ще бъде голяма битка за мъже

Нападателят на " Лудогорец " Клаудиу Кешерю изрази удовлетворение от триумфа на отбора с 2:0 над " Пирин " в среща от 20-ия кръг на Първа лига. След този триумф първенците още веднъж се изкачиха на първото място във краткотрайното класиране и ще посрещнат 2018 година като водачи.

Беше значимо да запазим първото място преди паузата в шампионата. Срещнахме един от най-добре проведени тимове. Трудно е играе против такава отбрана. Имахме проблеми с този тим и преди. Притежавахме топката над 70% от игровото време. Солиден мач изнесохме и справедливо спечелихме, разяснява Клаудиу Кешерю . Той приказва и за жребия за 1/16-финалите в Лига Европа, който опълчи " Лудогорец " против " Милан " - 

Това е един от най-трудните тимове, против които можеше да се надигнем. Миналата година отпаднахме от Копенхаген. Мач за историята на " Лудогорец ", както бяха мачовете с " ПСЖ ", " Арсенал " и другите. Трябва да се насладим на тези мачове. Каквото има да се случи, ще се случи, продължи Клаудиу Кешерю . Той чака и забавен конфликт за Купата на България против ЦСКА - София.

Трябва да преминем в идващия кръг за Купата без значение по какъв начин. Ще бъде огромна борба за мъже. Трябва да създадем всичко, с цел да се класираме напред. Трябва да забравим за тактичност и такива неща, би трябвало да продължим. Наслаждавам се на момента в " Лудогорец ". Уважавам клуба, сътрудниците си, треньорите. Този тим има голям капацитет. Продължихме напред за " Лига Европа ". Чувствам се добре, ще забележим какво ще стане с моя контракт, приключи Клаудиу Кешерю .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР