Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов коментира класирането за финал на

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов коментира класирането за финал на
Коментари Харесай

Десподов: Черно море ни изненада, сами си направихме мача труден

Нападателят на " Лудогорец " Кирил Десподов разяснява класирането за край на в шампионата за купата на България, което мина през дузпи против " Черно море ". Варненци излязоха с трима централни бранители и националът призна, че това е било изненада.

" Доста тежък мач като цяло, само че ние си го направихме подобен. Дори и еднакъв, в случай че бяхме приключили, отивахме на край. При една неточност от наша страна дадохме самочувствие на " Черно море ", който се оправи доста добре.

Получи се забавен мач за феновете, радостното е, че успяхме да отидем на край. Схемата на " Черно море " ни изненада, само че треньорът ни споделя по какъв начин да противодействаме.

Мисля, че се справихме добре, създадохме много положения. Щастливи сме, че след този тежък мач и дузпи успяхме да отидем на край.

Определено противникът в него - ЦСКА 1948, е тим, който може да играе футбол. Имат качествени българи. Смятам, че ще се получи много първокласен дуел. Не са тим, който би трябвало да се подценява. Очаква ни тежък дуел, само че в този момент мислим единствено за " Локомотив " (Пд) ", съобщи футболист номер 1 на България, предава 24 часа. 

Всъщност той няма какво да мисли за мача с пловдивчани, защото против " Черно море " си изкара жълт картон и го прупска. Така ще е на линия против ЦСКА във ІІ кръг от плейофите.

 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР