Нападателят на Кливланд Кавалиърс Тристан Томпсън беше отстранен за 25

...
Нападателят на Кливланд Кавалиърс Тристан Томпсън беше отстранен за 25
Коментари Харесай

Тристан Томпсън отстранен за 25 мача за нарушаване на политиката на НБА относно наркотиците

Нападателят на Кливланд Кавалиърс Тристан Томпсън беше отхвърлен за 25 мача без възнаграждение, откакто наруши програмата за битка с опиатите на НБА, разгласи лигата във вторник.

32-годишният Томпсън е дал позитивна проба за стимулатора на растежния хормон Ibutamoren и мускулния подобрител SARM LGD-4033, се споделя в изказване на НБА. Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати сподели, че тези медикаменти могат да се употребяват за създаване на чиста мускулна маса и струпване на телесна маса. И двете са субстанции, неразрешени от НБА.

Суспендирането му ще стартира в сряда, когато Кавалиърс играят с Милуоки Бъкс, съгласно НБА. Очаква се прекъсването да продължи доникъде на март.

Томпсън е роден в Брамптън, Онтарио, и се реалокира в Съединени американски щати със студентска виза, с цел да посещава гимназия, което му оказва помощ да стартира баскетболната си кариера. Той се причисли към баскетболния тим на Тексаския университет, където игра за учебното заведение една година, преди да се яви за драфта на НБА и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР