Нападателят на Берое и емблематична фигура в историята на Локомотив

...
Нападателят на Берое и емблематична фигура в историята на Локомотив
Коментари Харесай

Камбуров: Един ден пак ще съм на “Лаута”

Нападателят на Берое и емблематична фигура в историята на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров съобщи, че рано или късно ще се върне на “Лаута”. Както е известно, при започване на сезон 2017/2018 той напусна “черно-белите” след скандал със притежателя Христо Крушарски.

“Няма по какъв начин да ме боли за Локо (Пловдив), в противен случай - доста се веселя за това, което реализират. Представят се доста добре. Локомотив няма по какъв начин да ми е болна тематика, след всичко, което съм постигнал с този тим. Един ден, рано или късно, може да минат години, само че аз отново ще съм на “Лаута”. В това няма подозрение. Сега, като имат триумфи, несъмнено, че се радвам”, съобщи именитата деветка пред “Тема Спорт”.

" Не познавам Бруно Акрапович. В началото имаше проблеми с него, само че след това направи много добър тим. Хубаво е, че се даде повече късмет на футболисти като Карагарен и Умарбаев, плюс опита на Георги Илиев и мощната игра на Митко Илиев, което им оказа помощ доста да вървят напред. Прави ми усещане доста стабилната отбрана. Много рядко позволяват един, а да не приказваме и два гола. Оттам идва и положителното им показване тази година”, добави някогашният национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР