Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски за пореден път коментира

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски за пореден път коментира
Коментари Харесай

Левандовски иска да остане в Байерн

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски за следващ път разяснява бъдещето си, както и слуховете, че е мечтан от Реал (Мадрид), а също по този начин и от двата манчестърски тима - Сити и Юнайтед. Той беше потърсен от електронното издание 11 Freunde, а и в Германия този въпрос се разисква не веднъж. Слуховете за бъдещето на полския нападател бяха подхранени в допълнение и от разразилия се спор, откакто Левандовски съобщи, че Байерн не харчи задоволително за нови попълнения, а Румениге бе неудовлетворен от тези изявления.

" Всички знаят какъв брой бързо се случват измененията във футбола. Има футболисти, които в отговор на сходен въпрос дават отговор, че биха желали да завършат кариерата си в клуба, в който играят в дадения миг. Но в един миг този клуб им изрича признателност и споделя на играча, че той повече не е необходим.

#LewanGOALski! #S04FCB #MiaSanMia pic.twitter.com/v7OFnIO1bj
— FC Bayern München (@FCBayern) September 19, 2017
За мен е доста значимо, че имам контракт с Байерн до 2021-а година и аз и моето семейство се усещаме добре в Мюнхенн. Вече 10 години чувам спекулации за моето бъдеще, за мене самият. Отначало ми беше много мъчно да чета всеки ден нови неща, само че към този момент съм привикнал, споделя 29-годишният полски нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР