Бившият играч на ЦСКА Стоян Абрашев превърнал две къщи в

...
Бившият играч на ЦСКА Стоян Абрашев превърнал две къщи в
Коментари Харесай

Заради дрога: Зрелищно задържане на бивш футболист на ЦСКА

Бившият състезател на ЦСКА Стоян Абрашев трансформирал две къщи в полите на Витоша в нарколаборатория.

След като се оказало, че отглежда марихуана в особено пригодена миниплантация, някогашният футболист от ЦСКА – 36-годишният Стоян Абрашев – Слона, е бил арестуван от полицията през април.

До задържането му в ареста се стига, откакто две вили в кварталите „ Бояна ” и „ Драгалевци ” били атакувани от бойна техника и експерти от службата за Национална сигурност по сигнал на бдителни съседи, които твърдели, че в близост вони извънредно гадно.

Смрадта била в действителност неописуема. В същото време съвсем никой не влизал в къщите, от които се носели зловонията. Много рядко спирали първокласни черни коли, от които слизали младежи. С настъпването на пролетта миризмата се засилила.

Съседи на Слона, който има едвам пет мача за три сезона в ЦСКА, се чудели какво става, тъй като в населяваната от него къща чартърен в „ Бояна ” той живеел с жена си и двете им деца. Правело усещане, че прозорците рядко се отварят, само че непрестанно идват служащи, които да слагат климатици и да правят някакви ремонтни действия.

Хората в махалата се чудели по какъв начин хлапетата дишат гадните аромати и за какво Слона паркира колите си пред дома, като има стабилен гараж от 120 квадрата, който побира 5 автомобила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР