През последните две години Молец са една от най-популярните и

...
През последните две години Молец са една от най-популярните и
Коментари Харесай

Молец прибавят още една дата към своето Турне 2024

През последните две години " Молец " са една от най-популярните и бързо трупащи фенска маса групи в България.

" Молец " готвят нещо огромно

Групата ще се опита да надмине упованията

Юли и Крис през предходната година даже обиколиха няколко града с турнето си " Албум ", а този март бе оповестено, че и тази година няма да скучаят.

Първоначално бяха оповестени три дати за турнето им през 2024 година " Молец " ще пеят в " Античен спектакъл " в Пловдив на 15 август , в " Летен спектакъл " Варна на 13 септември и кулминационната точка ще бъде в зала " Арена София " на 21 ноември .

Тези три дати обаче няма да са задоволителни, с цел да могат почитателите на групата да се насладят на творчеството им. Ето за какво е прибавена още една дата към турнето на " Молец ". Групата ще направи спирка в " Летен спектакъл " Велико Търново на 17 август .
 5 нови песни от седмицата
5 нови песни от седмицата

Тази седмица слушаме Kings of Leon, Дуа Липа, Ела Еър, DARA и Молец

" Подготвили сме няколко грандиозни изненади на това турне! Никога не съм присъствал на сходна продукция. Мисля, че всички ще го помним дълго време ", споделя Крис Макаров за Турне 2024. Новината за новата дата идва единствено няколко седмици откакто " Молец " си потегли с цели четири статуетки от премиите на БГ Радио. Билети за концертите могат да бъдат закупени и.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР