Нападателят Килиан Мбапе отказа предложението на Ал Хилал, след като

...
Нападателят Килиан Мбапе отказа предложението на Ал Хилал, след като
Коментари Харесай

ПСЖ подозира, че Мбапе вече има договорка с Реал за догодина

Нападателят Килиан Мбапе отхвърли предлагането на Ал Хилал, откакто даде да се разбере, че няма да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен. The Telegraph оповестява, че ПСЖ са уверени, че френският национал ще се причисли към Реал Мадрид през идващия сезон.

Твърди се, че голмайсторът е отказал диалог с представители на Ал Хилал, които се чакаха във Франция, откакто получиха позволение от Пари Сен Жермен да се свържат с играча.

Негативният му отговор идва на фона на това, че близки до договарянията твърсят, че Мбапе остава решен да реализира фантазията си да премине в Реал Мадрид след 11 месеца, когато може да напусне ПСЖ като свободен сътрудник.

Известно е, че актуалният му клуб от известно време подозира, че той към този момент се е съгласил да се причисли към Реал Мадрид като свободен сътрудник през идващото лято. Разговорите с „ Лос бланкос “ евентуално ще се въртят към това дали испанците могат да си разрешат  да го привлекат още през сегашния трансферен прозорец илида изчакат до следващата година.

Kylian Mbappe has turned down the eyewatering offer from Saudi Pro League club Al-Hilal

✍️
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР