Нападателят ФК ЦСКА 1948 Мартин Тошев коментира победата с 2:0

...
Нападателят ФК ЦСКА 1948 Мартин Тошев коментира победата с 2:0
Коментари Харесай

Мартин Тошев: Сами си направихме мача труден

Нападателят ФК ЦСКА 1948 Мартин Тошев разяснява успеха с 2:0 над Царско село, при която вкара първия си гол с екипа на " алените ".

" Направихме си мача сложен сами, изпуснахме много положителни положения. Радвам се, че помогнах с моя гол, с цел да вземем доста основни три точки.

Настройката беше положително, само че не влизаха ситуациите. Нямаше подценяване, няма място за такова в efbet Лига. Мисля, че самите обстановки влязоха във втората част и се веселя за точките, защото щяхме да съжаляваме в противоположен случай. Точките са доста основни. Гледахме видео от мачове на Царско село и знаехме, че щеше да е тежък мач. Щастлив съм, бях 4 години отвън България. Радвам се, че съумях да оказа помощ на тима и се надявам да продължаваме отсега нататък по този начин, с цел да вземем задоволително пунктове ".
 Сасарини: Още два мача и ще покажем на какво сме способни
Сасарини: Още два мача и ще покажем на какво сме способни

Треньорът оптимист

" Има конкуренция и това е значимо, с цел да надграждаме. Трябва да забравим този мач и да продължим напред, тъй като ни чакат тежки срещи, в които също би трябвало да побеждаваме ", приключи Тошев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР