Намаляването на средствата за прокуратурата ще намали нейната независимост. При

...
Намаляването на средствата за прокуратурата ще намали нейната независимост. При
Коментари Харесай

Хамид: Искат да махнат Иван Гешев, за да сложат техен човек

„ Намаляването на средствата за прокуратурата ще понижи нейната самостоятелност . При тази инфлация, при този растеж на цените на енергоносителите, при повишаване на живота с 13 милиарда, да се понижава бюджета на правосъдната власт е удар против правата на българските жители и е напълно в подпомагане на мафията “. Това съобщи пред БГНЕС Хамид Хамид. Тази смяна ще попречи на правосъдната система да извършва отговорностите си, счита той.

„ Новите ръководещи си мислят, че са доста истински в тези дейности и в тяхната фиксация в персоната на основния прокурор, само че това е удар против цялата страна . Над 2000 прокурори в системата няма да могат да извършват отговорностите си по закон. Държавата няма да има средства да се бори против проведената престъпност.

Управляващите желаят да махнат Гешев, с цел да сложат техен човек на негово място.

„ Аз мисля, че министър председателят доста ясно го сподели. Искат да го махнат, с цел да сложат техен човек. Фиксацията върху една личност заплашва устоите на цялата система. Това визира всички чиновници в тази система, а освен едно лице “, сподели Хамид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР